today19 Nisan 2024 Cuma Saat 19:29
İstanbul’da Hatay Günleri Etkinlikleri Tamamlandı

İstanbul Feshane'de yapılan Hatay günlerinde Reyhanlı Belediyesi Standı yine en beğenilen stant seçildi. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi'nin özenle hazırlattığı ve çeşitli yöresel  zenginliklerin ücretsiz sunulduğu stant, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Bakanların, Milletvekillerinin ve Bürokratların da ziyaret ettiği Reyhanlı Belediyesi standı büyük beğeni topladı.  Stant da Reyhanlı'nın kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı katalog ve kitapların yanı sıra, yöresel Reyhanlı Tuzlu Yoğurdu, Biber Salçası, Meyan Şerbeti, Kömbe ve çeşitli yöresel yiyecekler tanıtılarak ziyaretçilere ikram edildi. Tüm ziyaretçiler ve özellikle İstanbul'da yaşayan Reyhanlılı hemşerilerimiz gösterilen --------- ilgiden ve yapılan etkinliklerden büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.