today26 Nisan 2024 Cuma Saat 14:42
Reyhanlı’da MKÜ Senato Toplantısı Gerçekleşti

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder Başkanlığında Reyhanlı Meslek Yüksek Okulunda Senato toplantısı gerçekleşti. Toplantının ardından, Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ve Kaymakamımız Sayın Dr. Yusuf Güler tarafından Rektör ve Senato üyelerine İlçemizin yöresel yemekleri tanıtılarak, Tuzda Tavuk ikram edildi.

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Salih Güder yaptığı konuşmada, Üniversiteye ve Meslek Yüksek Okuluna katkılarından dolayı Başkanımıza teşekkürler etti. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi ise eğitime ve Üniversiteye  verilen desteklerin daimi olacağını söyledi. Ayrıca Rektör ve Senato üyelerine ; Reyhanlı’da yeni bir İmar planı yapılacağını ve bu imar planında yeni bir fakülte oluşturulması için zemin hazırlanacağını belirtti. Başkanımız Senato üyelerine zemin hazırlandığında Reyhanlı’ya bir Fakülte yapılması için talepte --------- bulundu.  Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Şanverdi toplantıdan duyduğu memnuniyeti ifade etti.